Thema avond Werken met orakelkaarten

Inzichtkaarten of orakelkaarten zijn een mooie manier om je een andere kijk te bieden op iets wat je bezig houdt. Ze kunnen je motiveren, je ergens aan herinneren of je adviseren. Elke set kaarten heeft zijn eigen thema.

Hoe werkt het?
Bedenk een vraag of focus je op een thema dat je bezig houdt
Vervolgens kies je een kaart op gevoel (intuïtie)
Laat je inspireren door de afbeelding of de tekst op de kaart

Regelmatig organiseer ik thema avonden waarbij gewerkt wordt met orakelkaarten. Tijdens zo'n avond wordt er in een kleine groep gewerkt met een specifieke set kaarten. Iedere deelnemer kan dan één of twee kaarten trekken die voor hem of haar op dat moment van belang zijn. De kaarten vormen tevens een mooie leidraad om met elkaar in gesprek te gaan.

Een thema avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur.
Deelname kost €10,00 per persoon, inclusief thee/water en wat lekkers.
Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4.
I
Wil je liever met een besloten groep zo'n avond meemaken? Bijvoorbeeld met vrienden, familie of collega's? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Thema avond Hooggevoeligheid

Vanaf september 2021 worden er ook thema avonden georganiseerd rondom Hooggevoeligheid. Elke avond heeft zijn eigen thema en er wordt dieper ingegaan op wat hooggevoeligheid inhoudt. In het algemeen, maar ook voor jou persoonlijk!

Zin om meer te leren over je hooggevoeligheid én om met andere HSP'ers in contact te komen? Meld je dan snel aan!

Een thema avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur.
Deelname kost €25,00 per persoon, inclusief thee/water en wat lekkers.
Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4.
 

Vrouwencirkels

Ben jij op zoek naar meer verbinding? Met jezelf en ook met andere vrouwen? Sluit je dan aan bij deze vrouwencirkel!

Al eeuwenlang komen vrouwen bij elkaar en delen ze hun kennis en ervaringen. Zo leren we van elkaar en helpen we elkaar groeien. Een cirkel is een veilige ruimte, waar je jezelf mag zijn en waar we zonder oordeel, met respect en met een open hart naar elkaar luisteren. Om dit te kunnen waarborgen zijn de cirkels gesloten.

Wat kun je verwachten?

  • Eerste deelronde

  • Oefening voor aarding en/of ontspanning

  • Opening cirkel

  • Trekken inzichtkaarten en gesprekken

  • Pauze

  • Trekken orakelkaarten en gesprekken

  • Tweede deelronde

  • Opheffing cirkel

  • Afsluiting avond

 

Tijdens de avonden wordt er natuurlijk ook gezorgd voor thee, water en wat lekkers. Tijdens de eerste cirkelbijeenkomst ontvang je een notitieboekje waarin je aantekeningen kunt.

De avonden starten om 19.30 uur en eindigt rond 22.00 uur. In een cirkel is ruimte voor maximaal 6 deelnemers en je verbindt je aan de cirkel voor een reeks van 5 bijeenkomsten. Kun je bij een van de cirkels niet aanwezig zijn, dan is het helaas niet mogelijk om deze op een ander tijdstip in te halen.

De kosten zijn €100 voor 5 cirkels.