Over mij

Mijn naam is Linda. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 dochters. In 2014 kwam ik voor het eerst zelf in aanraking met holistische therapie en energetische behandelingen. Ik had klachten die in de reguliere geneeskunde niet verklaard konden worden en zo kwam ik bij de alternatieve geneeswijzen terecht. Toen mijn klachten na een aantal behandelingen hier wel verminderden, was mijn interesse gewekt. Hier wilde ik meer over weten! Ook leerde ik in deze periode over mijn hooggevoeligheid. Dit bleek een verklaring voor veel waar ik in mijn leven al tegenaan was gelopen.

Nadat ik er op was geattendeerd dat het tintelende gevoel dat ik vaak in mijn handen voelde energie was, las ik voor het eerst over Reiki en al snel was mijn eerste Reiki-inwijding een feit. Dit was waar ik naar op zoek was geweest! De tweede Reiki-inwijding liet dan ook niet lang op zich wachten. Omdat ik me graag breder wilde oriënteren, ben ik de HBO-opleiding tot Holistisch therapeut gaan volgen en tijdens deze opleiding heb ik ook mijn Reiki Master (3A) behaald.

Tijdens de opleiding vielen voor mij alle puzzelstukjes op hun plaats en ontdekte ik veel over mezelf waar ik me voorheen nooit bewust van was geweest: ik stond voor het eerst in mijn leven in mijn kracht! En dat voelde zo goed, dat ik graag anderen wil helpen om ook in hun kracht te gaan staan. De eerste stappen naar Praktijk Kosmima waren gezet!

Van nature ben ik erg leergierig. Ik blijf op zoek naar manieren om me verder te ontwikkelen, als therapeut maar ook als mens. Sinds mijn opleiding tot Holistisch therapeut heb ik meerdere cursussen en workshops gevolgd. Onlangs ben ik gestart met de opleiding Spiritueel Coach.

Is je interesse gewekt of heb je nog vragen? Aarzel dan niet en voel je welkom om contact met me op te nemen!

Praktijk Kosmima is aangesloten bij de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen en de gemeente Heumen.