Recensies van cliënten

"In haar behandelingen is Linda vol aandacht, rustig en ziet ze scherp de kern van het verhaal. Ze heeft me daarmee meerdere keren op liefdevolle wijze geconfronteerd. De nieuwe inzichten die ze me daarmee gegeven heeft, hebben gezorgd voor meer bewustzijn en meer liefde voor mezelf."

"Linda is een ontzettend warm en liefdevol persoon, met heel veel passie voor haar vak! Tijdens haar behandelingen heeft ze letterlijk nieuwe energie mijn leven ingeblazen. Ze voelt de (onbewuste) lichamelijke en mentale klachten feilloos aan. Deze klachten worden behandeld met allerlei verschillende passende behandelingen. Ook de behandelmethoden met behulp van kristallen heb ik als ontzettend prettig ervaren."

"Na lange tijd met pijn in mijn benen, moeilijk lopen en 's nachts veel pijn, ben ik na 2 behandelingen fysiotherapie bij Linda terecht gekomen. Eigenlijk met het idee: baat het niet, dan schaadt het niet. Al tijdens de behandeling merkte ik reacties in de vorm van prikkelingen en toen ik opstond van de behandeltafel voelde ik me heel licht en de pijn was iets minder. Daarna ging het iedere dag beter, ik loop nu al enkele maanden pijnvrij. Ik zou iedereen die iets mankeert willen zeggen: probeer het! Ik heb er zeker baat bij."

"Ik heb bij Praktijk Kosmima een heerlijke handreflex massage ondergaan. Zonder enige verwachting ging ik de rustige en sfeervolle praktijk binnen. Ik ken Linda al wel een tijdje, maar deze behandeling kende ik niet. Ik heb regelmatig last van mijn spijsvertering en tijdens de behandeling bleef Linda op een bepaalde plek langer masseren. Op dat moment zelf voelde ik niks gebeuren, maar ik vroeg me wel af waarom. Toen ze me vertelde dat op die plek de spijsvertering zit, vond ik dat dus wel bijzonder. Na de massage voelde ik me helemaal zen, het was heerlijk…… Ik ga zeker nog een keer terug voor een handreflex massage!”

"Via het aanbod van de Meedoenregeling ontdekte ik de mogelijkheid van een Reiki-stoelbehandeling. Mijn eerste ervaring met Reiki! Ik was benieuwd wat het zou gaan doen en of het bij mijn klachten zou helpen, bijvoorbeeld de artrose in knie en schouder. Vanaf het begin af aan voelde ik een energiestroom die door me heen ging, verwarmend. Dat gaf ontspanning in mijn hele systeem. Mijn pijnlijke knie en schouder werden extra warm en gaven een tintelend gevoel. Dit was niet pijnlijk, maar ik voelde dat daar wat gebeurde. Deze tinteling manifesteerde zich als wat ik nu ervaar als “rust” in de knie en in mijn schouder. Een paar uur later is de pijn nog steeds gereduceerd tot 30% (in verhouding tot voor de behandeling). Ook bijzonder is, dat ik mijn pijnlijke delen voor de behandeling als “afzonderlijk” ervoer, terwijl ze nu één geheel vormen met de rest van mijn lichaam.
Tot slot werd het energieveld om me heen energetisch beschermd. Ik voel me nu weerbaarder, rustig, en... als gezegd, de pijn is stukken verminderd. Vanaf het vriendelijk welkom tot en met de zorgzame afsluiting, deze eerste kennismaking met Reiki is voor mij een geschenk. Veel dank daarvoor Linda!"