Reiki

Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken. Het vindt zijn oorsprong in Japan. De grondlegger van het hedendaagse Reiki is Mikao Usui. Hij herontdekte de helende werking door middel van het doorgeven van universele energie. Deze universele energie is overal, in alles wat om ons heen is en alles staat door die energie in verbinding met elkaar.

Wat gebeurt er tijdens een Reiki behandeling?

Tijdens een Reiki behandeling lig je (gekleed) op de behandeltafel. Door middel van handoplegging wordt energie aan je lichaam gegeven. Reiki verlicht, ontspant en heft blokkades in je lichaam op. Deze blokkades belemmeren de doorstroming van energie, met allerlei mogelijke gevolgen als bijvoorbeeld pijn, angst, burn-out, depressie en zelfs lichamelijke klachten. Als je Reiki ontvangt, worden die blokkades als het ware opgeruimd. Er ontstaat balans in je lichaam, doordat Reiki doorwerkt op alle holistische niveaus. Het werkt daar waar jij het op dat moment het hardste nodig hebt.

Naast een Reiki behandeling op de behandeltafel is het ook mogelijk om een Reiki stoelbehandeling te ontvangen. Deze behandeling duurt korter en is vooral gericht op het in balans brengen van de chakra's. Ideaal als je weinig tijd hebt of kennis wilt maken met Reiki!

Door Reiki kom je weer volledig in contact met je kern, met wie je werkelijk bent. Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Tarieven
Een Reiki behandeling duurt een uur en kost €50,00
Een Reiki behandeling op afstand (incl. contact voor en na de behandeling) duurt ongeveer een uur en kost €35,00

Kinderen (jonger dan 16 jaar) 30 minuten voor €25,00

Een Reiki stoelbehandeling duurt 30 minuten en kost €25,00

Liever direct meerdere Reiki behandelingen inplannen? Informeer gerust naar de mogelijkheid voor een Reiki abonnement!